RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann må glemme Allbäck

Foto: Scanpix/AFP
Sist oppdatert:
Svensken har bestemt seg for å bli i København ut kontraktstiden.

(iBergen.no) Forrige uke meldte danske B.T. at Brann og Rosenborg er interessert i den svenske angrepsspilleren Marcus Allbäck.

Flere klubber fra Sverige og Danmark har forhørt seg om spilleren som nå altså har bestemt seg for å bli ut kontraktstiden i Ståle Solbakkens København.

Allbäck har avtale med klubben frem til sommeren og er i utgangspunktet på vei vekk fra klubben, men det skjer ikke med det samme.

- Slik det ser ut nå er det 100 prosent sikkert at Marcus blir i København i hvert fall frem til sommeren. I fotball kan alt skje, men det er så sikkert som det kan være i denne verdenen. Verken FCK eller Marcus har noe om å skilles nå, sier spillerens agent Roger Ljung til danske B.T.

Sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, uttalte til iBergen.no forrige uke at Allbäck er en interessant spiller og anser ham som aktuell i og med at det ikke har lyktes å signere Tromsøs Sigurd Rushfeldt.

34-årige Allbäck har spilt 70 landskamper for Sverige og har scoret 30 mål. I fjor deltok han i sitt andre VM-sluttspill for Sverige.

LES OGSÅ:
- Brann og RBK jakter storscorer

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere