RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann-møte om spytteepisode

Sist oppdatert:
I totiden i dag skal Per-Ove Ludvigsen ha møte med Migen Memelli angående gårsdagens spytteepisode.

Branns sportslige leder melder om at Brann skal ha et møte med spilleren. Det er usikkert om Memelli vil få noen sanksjoner mot seg for gårsdagens episode.

Stadion (iBergen.no)
Brann-Glenrotan 1-0

I det sluttsignalet gikk serverte Migen Memelli en real spytteklyse mot Glentorans Paul Leeman. Det hevder bortelagets manager Paul Millar.

Ingen skjønte hva som hadde skjedd da dommeren blåste av for UEFA-cup-kampen mellom Brann og Glentoran i Bergen – da gjestenes Leeman angrep Memelli. Knuffingen pågikk en liten stund før spillerne til slutt ble atskilt av en person i hjelpeapparatet til Brann, og personer fra trenerteamet til Glentoran.

Spyttet flere ganger
Ifølge bortelagets manager Paul Millar hadde Memelli også underveis i kampen småspyttet på Leeman, og han skal ha gjentatt den stygge handlingen da sluttsignalet gikk.

- Han (Memelli) er en vemmelig spiller. Underveis i kampen småspyttet han på Paul (Leeman) og provoserte ham hele kampen igjennom. Da sluttsignalet gikk spyttet han på Paul en gang til. Det samme gjorde han også i forrige kamp, da vi hadde hjemmebane. Han er en vemmelig spiller, det er ikke mer å si, sier Millar til iBergen.no.

- Uakseptabelt
Hos Brann er man klar på at oppførselen til albanske Memelli ikke kan aksepteres.

- Dette er helt uakseptabel oppførsel. Våre spillere skal ikke oppføre seg slik. Jeg vet ikke hva foranledningen til dette var, men det er noe vi kommer til å slå ned på. Hvordan vi velger å sanksjonere blir imidlertid noe vi tar internt, sier Mjelde til iBergen.no.

Mjelde henviser videre til Per-Ove Ludvigsen angående hvordan klubben skal slå ned på det som har skjedd, men da iBergen.no tok kontakt med Branns sportslige leder kjente han ikke til episoden.

- Dette har jeg ikke hørt noe om før du sier det. Dette må jeg ta med spilleren først, så jeg kan ikke si noe om hvilke reaksjoner det blir, sier Ludvigsen.

Snek seg vekk?
Memelli snek seg vekk fra Brann Stadion etter kampslutt, men ingen vet hvordan han tok seg ut, verken trenere, presseansvarlig eller noen av vaktene på Stadion.

Umiddelbart etter den siste spytteepisoden ba imidlertid keepertrener Dan Riisnes og Branns presseansvarlig Hans Lokøy Glentoran om unnskyldning. Foran et samlet pressekorps på pressekonferansen ga Millar uttrykk for at de hadde akseptert unnskyldningen, men da iBergen.no snakket med manageren på tomannshånd var tonen en annen.

- Man kan si hva man vil, men slik oppførsel går ikke an å beklage, sier Millar.

Memelli: - Jeg spyttet ikke
I torsdagens kamp pådro Memelli seg en smell i hodet og måtte sy noen sting i pausen. Etter UEFA-oppgjøret følte han seg svimmel. Dette skal være årsaken til at albaneren forlot Stadion like etter kampen, forteller spilleren gjennom sin rådgiver Knut Høibraaten. Memelli gir også disse ordene angående spytteepisoden:

- Jeg spyttet ikke! Da det stod på som mest kan det ha blitt oppfattet som at jeg spyttet på ham (Paul Leeman), men det gjorde jeg ikke. Det kan ha kommet noe ut av munnen da vi kranglet, men jeg spyttet ikke på ham, forteller Memelli gjennom sin rådgiver.

- Kan ikke stemme
Rådgiveren tviholder på at Memelli ikke spyttet på Glentorans Leeman.

- Dette høres helt merkelig ut - det kan ikke stemme. Hvis Migen sier han ikke gjorde det så tror jeg ham på det. Jeg kjenner Migen godt og noe lignende har han ikke gjort i hele sin karriere, sier Høibraaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere