RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: scanpix

Brann nedringes før Chelsea-kamp

Sist oppdatert:
Telefonen til direktør Bjørn Dahl har glødet etter at det ble kjent at Brann får besøk av Chelsea.

(iBergen.no): Mandag kveld ble det kjent at Chelsea skal spille treningskamp mot Brann i Bergen 14. oktober. Straks etter at nyheten ble sprukket kom henvendelsene.

Massiv respons
Tirsdag har mailbokser blitt fylt opp og telefonlinjer glødet hos alle i Brann.

- Responsen var umiddelbar og positiv. Vi har fått masse henvendelser, vi ble tatt litt på sengen. Jeg har fått mange mail fra folk som ønsker billetter. I tillegg har Gorm (Natlandsmyr, mediesjef), Anders (Tøsse, billettansvarlig) og Roald (Bruun-Hanssen, sportslig leder) fått mange henvendelser, sier direktør Bjørn Dahl til iBergen.no.

- Linjene har glødet hos oss, sier direktøren muntert.

Fra Brann bemerkes det at den aktuelle helgen er landslagshelg og at de største stjernene vil bli opptatt med sine respektive landslag. For Brann sin del er Jan Gunnar Solli, Martin Andresen, Håkon Opdal og Thorstein Helstad utilgjengelig mot Chelsea.

Håper på mange tilskuere
- Det laget har nok mange nok gode spillere uansett, så det skal ikke stå på det. For meg er det viktig nå å få en skriftlig bekreftelse på at Jose Mourinho kommer. Det er viktig for oss å ha det i orden slik at vi er sikker på at det ikke blir en lekekamp, sier Dahl og legger til:

- Signalene vi har fått er positive, det skal bli en skikkelig godbit.

Det er ennå ikke tatt stilling hva billettene skal koste eller hvor mange tilskuere man beregner. Med tanke på at det var 7400 mot Suduva regner vi med at vi skal få minst like mange mot Chelsea. Det er tydeligvis mange fans, sier Dahl muntert.

PS! Tilskuersnittet på Branns seriekamper denne sesongen er 17.076, nest best i Tippeligaen etter Rosenborg som har 20.013 tilskuere i snitt.

Her kan du lese mer om Chelsea.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere