RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann på jumboplass

Begredelige resultater i vinterens treningskamper plasserer Brann på nedrykksplass i forhold til andre eliteserielags treningskamper.

Det lover dårlig foran seriestarten, som er like rundt hjørnet. Statistikken viser at treningssesongen i den norske eliteserien har ikke gjort Brann til et bedre lag. Snarere tvert i mot. Bergens Tidende viser i en tabell over samtlige norske eliteserielags treningskamper denne vinteren, at Brann har tapt mest, vunnet færrest kamper og fått minst poeng. Dermed havner de på sisteplass i tabellen. I andre enden topper Rosenborg og Fredrikstad.

Mons Ivar Mjelde har hevdet at han ikke bryr seg om tap i treningskampene i sesongoppkjøringen, mens Fredrikstad-trener Knut Torbjørn Eggen er av en annen oppfatning.

- All statistikk viser også at jo flere fotballkamper du vinner, jo større er sannsynligheten for at du vinner den neste, sier Eggen til BT.

Videre hevder han at tabellen over vinterens treningskamper kan vise en klar tendens om hvordan sesongen vil ende. Ifølge BT's beregninger kan det vise seg å være hold i den påstanden. Fjorårets treningskamper sammenlignet med fjorårets sesong viser at de sju lagene som toppet treningstabellen, også toppet eliteserietabellen ved sesongslutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere