*Nettavisen* Sport.

Brann rydder vekk Umbro

Foto: Roy Hilmar Svendsen (iBergen.no)

Har du lenge siklet på bortedrakten? Da bør kjappe deg. Nå selger Brann unna 2006-draktene til 1991-priser.

Brannbutikken i Galleriet selger unna årets drakter og hele Umbro-kolleksjonen til halv pris. Dermed kan du nå sikre deg sølvtrøyen fra 2006 for bare 299 kroner (bortedrakten), eller 325 (hjemmedrakten). Årsaken er enkel: Alt som heter Umbro skal ut av butikken snøggast råd.

– 1. desember skifter Brann til Kappa-drakter, og etter det har vi ikke lov til å selge Umbro-utstyr, sier Tonje Wollen Grieg i Brann-butikken til iBergen.no.

Anledningen er med andre ord ypperlig for å kjøpe julegaven til poden allerede nå. Vær bare klar over at muligheten for å angre seg er små.

– Ingenting av dette kan byttes etter at vi har gått over til Kappa, sier Wollen Grieg.

En rekke produkter forsvinner nå fra hyllene. Men butikken lover at det blir rikelig å velge i også etter månedsskiftet.

– Det kommer inn masse spennende Kappa-ting, så det skal bli minst like mye å velge i som før, sier Wollen Grieg til iBergen.no.

Leder i Brann Bataljonen, Henk Ekerhovd, ser slett ikke negativt på supportere som nå nytter høvet og sikrer seg en drakt til halv pris.

– Det er bare positivt. Da blir det mer farge og liv på tribunene, mener han.

– Dessuten er det ikke alle som liker de nye draktene. Det er faktisk mer status å gå rundt i en gammel drakt enn den aller, aller siste.

– Hvor gammel bør drakten være for at det skal være litt stas?

– Vanskelig å si. Men står det Vesta Hygea over brystet, så er du på sporet av noe, humrer Ekerhovd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.