Gå til sidens hovedinnhold

Brann rydder vekk Umbro

Har du lenge siklet på bortedrakten? Da bør kjappe deg. Nå selger Brann unna 2006-draktene til 1991-priser.

Brannbutikken i Galleriet selger unna årets drakter og hele Umbro-kolleksjonen til halv pris. Dermed kan du nå sikre deg sølvtrøyen fra 2006 for bare 299 kroner (bortedrakten), eller 325 (hjemmedrakten). Årsaken er enkel: Alt som heter Umbro skal ut av butikken snøggast råd.

– 1. desember skifter Brann til Kappa-drakter, og etter det har vi ikke lov til å selge Umbro-utstyr, sier Tonje Wollen Grieg i Brann-butikken til iBergen.no.

Anledningen er med andre ord ypperlig for å kjøpe julegaven til poden allerede nå. Vær bare klar over at muligheten for å angre seg er små.

– Ingenting av dette kan byttes etter at vi har gått over til Kappa, sier Wollen Grieg.

En rekke produkter forsvinner nå fra hyllene. Men butikken lover at det blir rikelig å velge i også etter månedsskiftet.

– Det kommer inn masse spennende Kappa-ting, så det skal bli minst like mye å velge i som før, sier Wollen Grieg til iBergen.no.

Leder i Brann Bataljonen, Henk Ekerhovd, ser slett ikke negativt på supportere som nå nytter høvet og sikrer seg en drakt til halv pris.

– Det er bare positivt. Da blir det mer farge og liv på tribunene, mener han.

– Dessuten er det ikke alle som liker de nye draktene. Det er faktisk mer status å gå rundt i en gammel drakt enn den aller, aller siste.

– Hvor gammel bør drakten være for at det skal være litt stas?

– Vanskelig å si. Men står det Vesta Hygea over brystet, så er du på sporet av noe, humrer Ekerhovd.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger