*Nettavisen* Sport.

Brann satte RBK på plass

Foto: Scanpix

Brann vant prestisjeoppgjøret på La Manga mot Rosenborg med 3-1, etter at blant annet Ragnvald Soma (bildet) fant nettmaskene.

01.02.05 22:40

I følge rapportene hadde lagene hver sin omgang.

Daniel Braaten var tidlig på farten lagde røre i Brann-forsvaret. Det var bare spilt 11 minutter, da han ble lagt ned i feltet.

Straffesparket satte imidlertid Alexander Ødegaard i stolpen.

I stedet var det Brann som fant nettmaskene. Etter rundt 20 minutter satte Cato Guntveit ballen i mål fra kort hold.

Tomt mål
Rosenborg har slitt med det defensive i en lengre periode. Både Miika Koppinen og Vidar Riseth er ute med skader i midtforsvaret. I dag spilte Christer Basma stopper sammen med Erik Hoftun.

Og det var Hoftun som fikk æren av å utligne for RBK. Han satte ballen i tomt mål etter en skovtur fra Brann-keeper Håkon Opdal.

Ragnvald Soma ga Brann ledelsen etter en corner i andre omgang, mens innbytter Dylan Macallister fastsatte sluttresultatet til 3-1 kort tid før slutt, melder adressa.no.

Brukbar første omgang
Rosenborg-trener Per Joar Hansen var likevel brukbart fornøyd med det han så av sitt lag, da spesielt i første omgang.

- Tatt i betraktnig at vi har mange skader, og at vi bare skriver 1. februar, så var det mye bra i første omgang. Klarer vi å holde det på det nivået framover så skal jeg være godt fornøyd, sier Hansen til TV 2 Nettavisen.

Han mener kampen var relativt jevn, med et bra RBK-overtak før pause.

- Det var vel 5-2 i sjanser før pause. Da var vi klart best. Det var jevnere i andre omgang, og de fikk et mål etter corner. Mot slutten måtte vi jage for å få utligning, og da kom 3-1 rett før slutt på en kontring.

Brann gode
- Men Brann var gode de, og de kommer til å bli bra i år. De har et godt lag med mange gode spillere.

- Dere misset flere straffer i fjor. Nå misset dere igjen?

- Ja, vi kjøpte jo en fra Sogndal som scoret på alle sine straffer i fjor. Det første han gjør når han kommer til oss er å misse. Men det er ikke noe å gjøre med. Vi må bare fortsette å prøve, sier Hansen til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag