RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann sikret seg opsjon på trio

Sist oppdatert:
Før jul fikk Brann avslag på å hente tre gambiske tenåringer til Norge. Nå har sportssjef Per-Ove Ludvigsen sikret seg opsjon på trioen.

- Vi vil følge spillerne nøye og kvalitetssikre at utviklingen deres er optimal i tiden frem til de er 18 år, sier Ludvigsen til Branns nettside.

Onsdag dro Branns gymnasleder, Robert Hauge, til det vestafrikanske landet for å inspisere forholdene.

- De skal i utgangspunktet spille i gambisk andredivisjon, og Robert skal lage et treningsopplegg for dem, snakke om kosthold og andre ting som kan bidra til å gi dem best mulig utvikling, sier Per-Ove Ludvigsen.

Trioen var i fjor i førstedivisjonsklubben Ports, men spiller nå i Hamham i andredivisjon. Brann har inngått opsjonsavtaler for å overta de tre gambiske talentene når de fyller 18.

Midtbanespilleren Tijan Jaiteh (17) og flankespillerne og tvillingene Sanna og Sainey Nyassi (blir 17 i løpet av januar) besøkte Brann i fjor sommer. Trioen spilte for Gambia under U17-VM i Peru i høst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest