RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann skifter til kunstgress

Sist oppdatert:
Bengt Sæternes liker best gress under knottene, men blir kommandert ut på kunstgress i dagene før Odd-kampen.

(iBergen.no) : For på Skagerak Arena i Skien må rogalendingen og de andre Brann-spillerne uansett løpe på kunstig grønnfarge, og Brann-trener Mons Ivar Mjelde ønsker at laget skal være best mulig forberedt på det uvanlige underlaget. Derfor trener Brann denne uken på en av de to nye kunstgressbanene på Nymark.

- Jeg føler ikke at det er noe problem med treningene på kunstgress. Spillerne ved at de skal konkurrere på det underlaget, og jeg synes de angriper det på en positiv måte. Kunstgresset vi trener på denne uken er tilnærmet likt det som venter oss i Skien. Det er viktig at vi øver på det underlaget, sier trener Mons Ivar Mjelde til Bergens Tidende.

I tillegg til Odd, har også Aalesund og Tromsø kunstgress på sine stadioner. Ifølge BT vil Eirik Bakke trene alternativt de nærmeste dagene. Cato Guntveit er fortsatt uaktuell, på grunn av sin fotskade. På gårsdagens trening var Bengt Sæternes inne på A-laget i stedet for Robbie Winters, men Mjelde sier til avisen at spissduoen kan bli en annen mot Odd.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere