Brann skuffet over drikkesak

Sportslig leder Per Ove Ludvigsen mener BT overdriver når de skriver at spillere i Brann har vært på bar og drukket øl.

22.01.06 17:47

I dag skriver avisen om at Brann-spillerne Charlie Miller, Robbie Winters, Dylan Macallister og Martin Andresen har nytt alkohol under ti timer før gårsdagens trening. Og under to døgn før dagens kamp mot Luzern. Regionsavisen blåste saken opp, noe Ludvigsen og flere av Brann-spillerne er svært skuffet over.

Én pils
– Macallister drakk cola hele kvelden. De andre spillerne drakk cola til maten, men Charlie og Robbie tok én pils hver etter det. Da jeg møtte dem var de ikke beruset i det hele tatt. BT har laget en sak ut av ingenting. Jeg hadde forstått det dersom det var noe i det. Dette er noe vi har tatt opp med avisen. Vi er svært skuffet over at de likevel går ut og skriver noe slikt. Enkelte av spillerne er også veldig skuffet, sier Ludvigsen.

Skal drøfte saken internt
Brann vil nå diskutere saken internt, men er i øyeblikket usikre på hva de kommer til å gjøre videre.

– Vi kommer til å diskutere hva vi skal gjøre overfor avisen internt. Hvilken måte vi fronter dem og hva vi kommer til å gjøre i fremtiden vet jeg ikke ennå, sier Ludvigsen, som ikke kommer til å oppfordre til noen boikott.

Spillerne har innetid klokken tolv om kvelden. Ludvigsen møtte spillerne klokken 0030 om natten, men har forståelse for at de gikk ut over innetid.

– Det er ikke akkurat guttespillere vi reiser med. Det er klart jeg kan forstå at spillerne blir lei av hotellet og den samme maten der. At de går ut en tur for å spise annen mat er greit, selv om det blir litt over tiden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.