Brann snublet igjen

Foto: (Scanpix)

Brann gikk på sitt tredje strake tap, men Kjetil Rekdal tror fortsatt bergenserne vinner serien. - De er best i Norge, mener VIF-treneren.

13.08.06 21:58

VÅLERENGA - BRANN 2-1: Serielederne fra Bergen er inne i en dårlig trend for tiden - i hvert fall resultatmessig. For etter å ha spilt jevnt med Lillestrøm, rundtspilt Start og vært fullt på høyde med Vålerenga i løpet av halvannen uke, står Brann igjen med null poeng.

- Vi kan bare gjøre vårt beste hver gang. Vi prøver, men lykkes ikke. Det ble tungt i dag etter at vi kom under 0-2, sier Mons Ivar Mjelde til TV 2.

- Presterer bra
Brann-treneren mener likevel at elvene hans leverer gode prestasjoner hele tiden.

- Resultatmessig er vi inne i en dårlig trend, men prestasjonsmessig er det bra. Vi må bare bevare roen, vi kan ikke tillate oss noe annet, mener han.

Mjelde synes ikke det er rare trøsten at klubben fortsatt leder serien, tre strake tap til tross.

- De gjør vi bare fordi de andre lagene også har problemer.

Rekdal tror på Brann
Men han kan kanskje finne trøst hos Kjetil Rekdal. For etter å ha innkassert tre usedvanlig viktige poeng, benyttet Vålerenga-treneren anledningen til å skryte av Brann.

- De kjørte på mot oss gjennom hele kampen. Akkurat nå mener jeg de er Norges beste lag. I dag hadde de litt uflaks, med to i tverliggeren. Jeg holder fortsatt en knapp på Brann som seriemester, sier Rekdal.

I oppgjøret på Ullevaal ga Jan Derek Sørensen vertene ledelsen da han fikk foten på et innlegg fra Morten Berre etter 26 minutter. Seks minutter etter sidebytte gjorde Berre alt på egenhånd, da han doblet ledelsen på en suser fra langt hold.

Bengt Sæternes tente håpet for Brann da han satte inn reduseringen via foten til Kjetil Wæhler kvarteret før full tid, men flere scoringer ble det ikke.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.