*Nettavisen* Sport.

Brann snuser på danske

Portsmouth-backen Brian Priske har ikke fått tillit under Harry Rednapp. Nå er Brann interessert i danskens tjenester.

28.06.06 11:22

Landslagsbacken gikk for flere uker siden ut i danske aviser og bekreftet at han ønsker seg vekk fra Portsmouth til sommeren. Grunnen er at han ikke har fått spilletid under den nye manageren Harry Rednapp.

Brann kan være aktuell
Ifølge Bergensavisen skal nå Brann ha kastet sine øyne på 28-åringen som også har spilt for det belgiske laget RC Genk i sin proffkarriere.

- Brann kan godt være et alternativ for meg, men det kommer an på om jeg velger å fortsette karrieren i Europa eller om jeg reiser tilbake til Skandinavia, sier Priske som bekrefter dialog med Brann til BA.

Siden dansken har spilt både for Genk og Portsmouth denne sesongen, kan han ikke skifte klubb før transfervinduet åpner igjen til sommeren. Grunnen er at det ikke er tillatt å representere flere enn to klubber per sesong.

Til det danske nettstedet onside.dk, sier Priske at det har vært forskjellige klubber ute med følere og at det nå handler mye om prisen Portsmouth forlanger.

For Brann sitt vedkommende så handler det nok enda mer om hvordan klubben kan lage plass til Priske i sitt lønnsbudsjett.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.