Gå til sidens hovedinnhold

Brann søker tv-sjef

Brann skal lage tv og trenger nå en person som kan løfte klubben inn på kanallisten.

Stillingen som nå utlyses på brann.no heter offisielt Mediesjef. Det er fordi den nye personen også skal ha ansvaret for pressen på Stadion. Den eksisterende mediesjefen, Hans Lokøy, vil være med videre, men han har mer enn nok med den eksplosive økningen i Brann-butikken.

- Vi har prøvd så lenge som mulig å kombinere med den eksisterende mediesjefen. Men nå er butikken så svær at vi nesten ikke kan rive ham i filler, sier markedssjef i Brann, Kristian Jæger til iBergen.no.

Brann er big business, og Jæger ser et stort potensiale i å lage tv. Det blir også hovedoppgaven til den nye mediesjefen.

- Vi har en attraktiv klubb som veldig mange bryr seg om og er interessert i. Og dette er helt klart en av stedene Brann kommer til å vokse mest de i kommende årene rent økonomisk.

- Men skal Brann på tv hjemme i stuene til folk?
- Brann kommer til å komme hjemme på TVen din på sikt. men i første omgang er det web-tv vi skal utvikle. Når den nye mediesjefen kommer på plass, vil han starte jobben med å utvikle et team som vil bli en betydelig avdeling i Brann, sier Jæger.

Og i stillingsannonsen er det også lagt stor vekt på at søkeren må ha betydelig kunnskap om produksjon, foto, video, TV/film.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping