Gå til sidens hovedinnhold

Brann-spiller klar for Godset

I Brann var Trond Fredrik Ludvigsen fjerdevalget på topp. Nå flytter han til Drammen for å få mer spilletid.

(iBergen.no) : Brann-spissen har slitt med å få spilletid i Bergen, og har så langt i sesongen stilt bak Thorstein Helstad, Bengt Sæternes og Robbie Winters i spiss-køen. Nå velger finnmarkingen å forlate Mons Ivar Mjeldes gullkandidater, og heller prøve lykken i blått på Marienlyst.

Sportslig leder i Strømsgodset, Jostein Flo, bekrefter overfor iBergen.no at klubben er blitt enig med Ludde og Brann om en leiekontrakt.

- Vi har bestemt oss for å leie Trond Fredrik Ludvigsen ut november. Vi ønsket å prøve ham fordi vi har tro på ham som spiller. Det er ikke mange slike kantspillere i Norge, og vi håper at han kan få restartet karrieren her hos oss, sier Flo til iBergen.no.

Ludvigsen er spilleklar for Godset fra 1. juli, men Flo sier til iBergen.no at Ludvigsen etter planen forlater og ankommer Drammen allerede en til to uker før den tid. Strømsgodset tar på seg Branns lønnsforpliktelser i denne perioden. Etter det iBergen.no kjenner til, skal 24-åringen ha en årslønn på om lag 1,5 millioner.

Sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hansen, sier at Brann i utgangspunktet ikke ønsket å slippe Ludvigsen, men at hensynet til spilleren veide tyngst.

- I dette tilfellet måtte vi prioritere Trond Fredriks ønsker, han kommer til å få mye større muligheter til spilletid i Strømsgodset enn i Brann, sier Bruun-Hansen til iBergen.no.

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren bøttet inn totalt 21 mål på Aspmyra i 2000 og 2001 før han forsvant til Tyskland. Etter hjemkomsten prøvde han lykken i Rosenborg og Glimt, før turen gikk til Bergen og Brann stadion.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Dette gir du til morsdagen