RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann-spiller vraket av Tromsø

Sist oppdatert:
Trond Fredrik Ludvigsen fikk ikke kontrakt i nord og returnerer til Brann. Sjekk hvorfor.

(iBergen.no) Trond Fredrik Ludvigsen fikk før nyttår beskjed av Brann om at han ikke kom til å bli satset på i 2008-sesongen. Dermed sto han fritt til å se seg om etter ny arbeidsgiver.

Bodø/Glimt var en av klubbene som viste noe interesse, men de seneste ukene er spilleren blitt linket til Tromsø. Klubbene kom til enighet om rammene for en overgang og det så på det nærmeste ut til at Brann-spilleren ville få seg ny arbeidsgiver.

- Tør ikke gamble
- Trond Fredrik (Ludvigsen) blir ikke TIL-spiller før dette overgangsvinduet stenger. Vi har tatt en vurdering på det sportslige og økonomiske og har kommet til at vi ikke tør gamble på en ny spiller nå, sier sportsdirektør i Tromsø Morten Kræmer til iBergen.no.

Kræmer ønsker ikke å røpe hvilke spillere det gjelder, men én eller flere spillere så ut til å melde overgang fra Tromsø. Da dette ikke gikk stengte de døren for innkommende spillere.

Sommervinduet
Selv om det ikke blir overgang med det første legger ikke sportsdirektøren skjul på at de har sans for Ludvigsen og at ting kan skje i neste overgangsvindu.

- Det var interesse for noen av våre spillere, men da det ikke ble én ut så tar vi ikke én inn. Det er den totale sammensetningen av stallen vår som gjorde at det ikke ble aktuelt med det sammen. Inntrykket vi har av Trond Fredrik er positivt og vi har ikke brent noen broer. Dersom det åpner seg noen muligheter til sommeren så kan det skje noe, sier Kræmer og legger til:

- Vi har hatt vår dialog med Trond Fredrik og han har visst at begge ting kunne skje.

Ludvigsen var også på prøvespill hos Strømsgodset i siste halvdel av 2007-sesongen uten hell. Spilleren har for uten et mislykket opphold i Brann hatt negativ karriereutvikling i Rosenborg og tyske Hertha Berlin.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere