RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann-spillerne på by'n igjen

Foto: Marit Hommedal/Scanpix
Sist oppdatert:
Jan Gunnar Solli, Hassan El Fakiri og Bjørn Dahl inviterer alle Facebook-vennene sine på party i hovedstaden.

(iBergen.no): - Nei, vi har ikke invitert 2500 gjester, ler Jan Gunnar Solli. Det tallet er derimot alle som er registrert hos Stravinsky. Vi får nøye oss med rundt 200 gjester, men det kommer til å bli veldig hyggelig. Familien kommer, søsteren mi og noen av hennes venner. Syntes bare det var en artig måte for oss å feire sammen på. Vi har ikke så mange muligheter i løpet av sesongen.

Den storslåtte festen, hvor Jan Gunnar Solli selv skal være DJ, finner sted på utestedet Stravinsky i Oslo sentrum etter Branns bortemøte med Stabæk på Nadderud lørdag kveld.

Tre fødselsdager
De tre Brann-spillerne fyller alle år i forbindelse med festen. Førstnevnte blir 27 år, Fakiri 31 år, mens Dahl runder de 30.

«Det blir tempo, dragninger, massivt press, ett og to touch, en mot en, avslutninger og kortbanespill. Bruk av andre og tredje bevegelsen inn mot bakrommet kan bli vanskelig å få til... Men intet er umulig! Husk blikkfinta. Og skjønte du ikke en skit av dette - Så er du mest sannsynlig blond og da er du også selvsagt hjertelig velkommen» skriver de i invitasjonen som 276 festløver har takket ja til, og mens 540 muligens dukker opp har 656 personer takket høflig nei til Brann-festen.

Kjente fjes
Gamle Idol-deltakere, glamourmodeller, TV-fjes, fotballspillere og en og annen artist står også på gjestelisten.

Odds Morten Fevang dukker muligens opp, det gjør også Strømsgodsets Christer George og Kristian Valen, mens Fulham-stopper Brede Hangeland og John Carew er blant dem som har takket nei til innbydelsen på Facebook.

Etter fjorårets 0-6 blunder mot Lyn på Ullevaal dro Brann-spillerne på byen i Oslo for å løse opp på stemningen. Det skal, ifølge Branns sportslige leder Roald Bruun-Hanssen, ikke skje denne gangen.

- Det ble mye styr etter den byturen. Dette er ikke noe slikt, bedyrer Jan Gunnar Solli.

- Det er mange måter å bli kvitt et tap på. Jeg synes ikke vi gjorde noe galt den gang, men på grunn av alt oppstyret etterpå skulle vi gjerne hatt det ugjort, sier den blide telemarkingen som har tatt Bergen med storm siden han kom fra Rosenborg, men som i øyeblikket ønsker seg like mye en liten formutløsning som gaver til bursdagen

- Jan Gunnar fikk en litt trøblete siste oppkjøring etter en strekk i Spania. Han er like rundt hjørnet, forsikrer Mons Ivar Mjelde.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere