*Nettavisen* Sport.

Brann spionerte på Karadas

Da Azar Karadas trente med Fyllingen torsdag hadde Brann en representant til stede.

10.08.07 17:29

(iBergen.no): For tiden trener Brann-aktuelle Karadas med annendivisjonslaget Fyllingen – i sterk kontrast til stjernene til Benfica.

Så Karadas
Spilleren er uansett, ifølge Brann, på vei tilbake mot godformen.

- Jeg var på Fyllingen-trening ettersom det inngår i jobben min å følge med på hva som skjer i lokalfotballen. Vi har blant annet Emil (Rieber-Mohn, 16-årig talent) der, men jeg så på Azar også, det går riktig vei, forteller spillerutvikler i Brann Kjetil Knutsen til iBergen.no.

Han bemerker også at Karadas kondisjonsmessig virker bra.

- Virker fit
- Han løper mye og arbeidsinnsatsen er god. Generelt virker han fit, så får vi bare se hva som skjer. Alt rundt prosessen med spilleren er det Roald (Bruun-Hanssen, sportslig leder) som tar seg av, sier Knutsen.

Knutsen sier at han ikke tidligere har vært og sett på Karadas’ treninger og han er ikke så sikker på at han kommer til å gjøre det igjen. Han overlater til Bruun-Hanssen å uttale seg i hvor stor grad det er aktuelt å hente spilleren i dette overgangsvinduet som stenger 31. august.

Karadas' agent og fetter Jack var i møte med Brann forrige søndag. Da ønsket Brann å høre om spillerens helsetilstand og motivasjon for å returnere til Norge. Spilleren har avtale med Benfica ut neste sesong, men er helt ute i kulden i Portugal.

Bruun-Hanssen har ikke svart på iBergen.nos henvendelser i denne sakens anledning.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.