Gå til sidens hovedinnhold

- Brann-stjernene blir

Bjørn Dahl er optimist før forhandlinger under palmene.

(iBergen.no): Flere sentrale Brann-spiller har avtaler som går ut etter kommende sesong. På grunn av Per-Ove Ludvigsens overraskende avgang kom klubben aldri skikkelig i gang med forlengelsene.

Daglig leder Bjørn Dahl har tidligere uttalt i media at han ønsket å ha en avklaring angående de aktuelle spillernes fremtid før sesongoppkjøringen starter lørdag, på Gran Canaria. Denne tidsfristen ryker, men hva gjør nå det når man kan forhandle under palmene?

Forhandler på Gran Canaria
- Dette er ikke noe vi stresser med i det hele tatt. Jeg er helt sikker på at vi kommer i mål med å forlenge kontrakten med alle de aktuelle spillerne. I og med at Per-Ove trakk seg og vi måtte finne en ny til å ta hans plass har dette halt ut i tid. Nå skal vi i fred og ro ha samtaler med spillerne på Gran Canaria. Om det ikke blir signeringer kommer vi hvert fall langt på vei til å bli enige, sier Dahl til iBergen.no.

Blant spillerne som har avtaler som utløper etter sesongen er Martin Andresen, Bengt Sæternes, Håkon Opdal, Kristjan Sigurdsson og Erik Huseklepp. Dahl frykter ikke for at noen av stjernene forsvinner.

- Jeg er sikker på at vi kommer i mål, både med Martin (Andresen) og de andre. På Gran Canaria skal spillerne blant annet ha samtaler med Roald (Bruun Hanen, påtroppende sportlig leder). Dette tror jeg vil gi klarhet i en del ting, forteller Dahl.

- Spillerne positive
Olafur Bjarnason har også ett år igjen av kontrakten, men bestemmer seg trolig for å dra tilbake til Island når sesongen er over. Robbie Winters og Charlie Miller har bestemt seg for å forlate Brann, men har også ett år igjen av avtalen. I tillegg har andrekeeper Johan Thorbjørnsen ett år igjen av kontrakten, men han ønsker å spille førstelagsfotball og fornyer trolig ikke.

Martin Andresen, Håkon Opdal og Kristjan Sigurdsson har alle innledet samtaler med Brann om forlengelse. Agentene til spillerne forteller at det er en positiv dialog og at spillerne er innstilt på å fornye kontrakten.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping