RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann-stjerner vil forlenge

Sist oppdatert:
Både Eirik Bakke og Erlend Hanstveit ønsker å fortsette karrierene sine i Brann.

(iBergen.no) Erlend Hanstveit og Eirik Bakke har begge avtaler som går ut 2008, men begge spillerne er innstilt på å forlenge med klubben, dersom ingen utenlandske klubber skulle dukke opp.

- Vi er i gang med uhøytidelige samtaler, men det er ikke kommet noen avklaring. Jeg liker meg godt i Brann og har lyst å være med videre, sier backen Hanstveit til iBergen.no.

Hanstveit-spekulasjoner
Foran bortekampen i UEFA-cupen mot franske Rennes begynte spekulasjonene om Hanstveit å ta seg opp. Selv har ikke spilleren hørt et kvekk.

- Jeg har ikke hørt noen ting hvert fall. Hvor vidt meg bekjent er det ikke kommet noen forespørsler til Brann heller. Uansett er det noe jeg ikke tenker noe særlig på.

Spilleren tror ikke det blir noen avklaring på denne siden av nyåret, men håper at ting er på plass før seriestarten i mars.

Strategen Eirik Bakke sier at han ikke kommer til å forlate Brann som Bosman-spiller og samtaler om en forlengelse mellom ham og klubben er i gang.

Utlandet
- Jeg føler jeg har veldig mye å vise i Brann-drakten ennå, og det er nok av utfordringer her. Dersom jeg skal til utlandet igjen, ser jeg ikke noe problem i å ha ett eller tre år igjen av kontrakten, sier 30-åringen til BA.

Som iBergen.no skrev da Bakke ble klar for Brann har han en muntlig avtale med klubben om å kunne forlate rødtrøyene dersom det skulle komme interessenter fra utlandet på banen.

Sportslig leder Roald Bruun-Hanssen sa til iBergen.no forrige uke at han ønsket begge de to spillerne med seg videre.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere