RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann-talent fritt vilt

Sist oppdatert:
Klubber står fritt til å kontakte stortalent uten å informere Brann.

(iBergen.no): Kontrakten til Erik Huseklepp går ut 1. november. Ettersom han har under et halvt år igjen av avtalen kan klubber nå fritt henvende seg til stortalentet, som er tidligere U21-landslagsspiller, uten å informere Brann. Spilleren selv hevder han kun har fokus på å prestere der han er.

1. juli
- Dette tenker jeg ikke noe på. Nå vil jeg konsentrere meg om å gjøre det bra her, så får vi ta det andre i juli, sier Huseklepp knapt.

Han er blitt enig med klubben om å vente med videre samtaler angående forlengelse til det nærmer seg at overgangsvinduet åpner - 1. juli.

Selv er Huseklepp ikke helt sikker på når avtalen går ut med rødtrøyene, men iBergen.no får bekreftet fra sportslig leder Roald Bruun-Hanssen at datoen er 1. november. Han kunne dermed fra 2. mai snakke med andre klubber uten at Brann var informert.

Så langt skal det ikke ha kommet noen henvendelser til spilleren direkte, Brann hadde heller ikke hørt noe frem til fredag.

Bruun-Hanssen fastholder at Brann ønsker å forlenge med spillere og at det ikke vil bli aktuelt å leie ham ut den siste perioden av kontraktstiden.

- Vi har heller ikke tatt stilling til om det kan bli aktuelt å leie ham ut hvis han forlenger med oss, sier Bruun-Hanssen til iBergen.no.

- Kom til oss Huseklepp
Huseklepp hadde et godt innhopp mot Sandefjord lørdag. Selv om han bare spilte 10 minutter rakk han å markere seg.

Før kampen ønsket Sandefjord-kaptein Tommy Knarvik Huseklepp velkommen til klubben.

- Huseklepp er absolutt god nok til Sandefjord. Han kan bare komme til oss. Han har offensive kvaliteter som gjør at motstanderne frykter ham, sa Knarvik til iBergen.no.

Knarvik har også advart Huseklepp mot å vente for lenge på å få spilletid i Brann.

Huseklepp har bare startet én kamp for Brann i årets Tippeliga. Det var i seriepremieren mot Stabæk, i en kamp Petter Vaagan Moen ikke kunne være med på grunn av sykdom. I de andre kampene har det blitt spilletid i fire av fem oppgjør.

Huseklepp fyller 23 år i september.

Her kan du lese flere Brann-saker.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere