RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann tapte igjen

Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
Sist oppdatert:
Brann har tapt nok en treningskamp. Denne gang mot Bryne, riktignok med flere av sine beste spillere hjemme.

Brann fikk en dårlig start på andre omgang. Nesten rett fra avspark gikk Bryne i føringen. Det var Bjørn Ingvar Kydland som scoret utagbart for Johan Thorbjørnsen

Men det reservespekkede Brann-laget produserte så lite mot 1.divisjonslaget Bryne at det er til å bli skremt av litt over en uke før seriestart. Nå blir kampen i Molde på søndag som en kvartfinale i cupen å regne minst. Ikke noe lag kan gå inn i den knallharde serien med en ryggsekk så full av smultringer og så blottet for selvtillit.

Ikke et mål å se. Ikke en gang en mulighet til å få et.

- Jeg må spare på porselenet, sa Mons Ivar Mjelde til iBergen.no før kampen. Og formuleringen kan komme til å stå som noe av det beste noen med Brann-klær kommer til å prestere i år.

Lagets beste spillere er så skjøre at de ikke en gang brukes annet enn i tilmålte minutter i kamp. Og slipper vi oss ned på reservenivået presterer ikke laget mer enn ordinært 1.divisjonsnivå.

De tynnslitte nervene i Bergen blir ikke bedre av at Per Ove Ludvigsen i dag går ut og erklærer vårjakten for over.

- Vi har lagt årene inn. Vi er fornøyd med det laget vi har. Så får vi se til sommeren.

Brann: Johan Thorbjørnsen - Bjørn Dahl, Kristjan Ørn Sigurdsson, Olafur Ørn Bjarnason, Erlend Hanstveit - Martin Knudsen, Arnaud Monkam, helge Haugen, Christian Kalvenes - Charlie Miller, Robbie Winters.

Benken: Håkon Opdal, Janez Zavrl, Kristian Ystaas og Emil Rieber-Mohn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere