RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann tapte mot VIF

Sist oppdatert:
Bergenserne går til Royal League med to tap på rappen. Kampen minutt for minutt på FXT.

(iBergen.no): Vålerenga-Brann 3-1 (1-1):

I en for det meste jevnspilt kamp var det til slutt Vålerenga som trakk det lengste strået og vant prestisjeduellen 3-1. Brann stilte med tilnærmet fullt lag, men manglet Kristjan Sigurdsson og Erlend Hanstveit i forsvar. For Vålerenga sin del fikk flere av ungguttene vise seg frem og Glenn Roberts noterte seg også for scoring.

Andresen-scoring
Etter forsiktige innledningsminutter og jevnt spill var det Brann som tok ledelsen 1-0 ved Martin Andresen på straffespark. Det var Thorstein Helstad som ble tatt inne i straffefeltet. Etter dette skapte ikke Brann stort, men kantspiller Erik Huseklepp viste litt av hva som bor i ham med raid langs kanten.

10 minutter etter Brann-ledelsen sørget unggutten Glenn Roberts for utligning på en nydelig volley. Etter scoringen fortsatte det å være jevnt mellom de to storhetene.

I pausen kom Jørgen Jalland inn for kaptein Christian Grindheim, og gjorde dermed comeback etter å ha tidligere på dagen ha forlatt russiske Rubin Kazan. Imidlertid var det Morten Berre som kom i begivenhetenes sentrum da han ga Vålerenga ledelsen med 2-1 like etter hvilen. Målet kom etter corner og Berre stusset ballen mellom hendene på keeper Håkon Opdal.

Seks poeng
Etter ledelsen fortsatte Vålerenga med å være best. Brann skapte ikke stort, men kom tilbake mot midten av omgangen. Likevel var det Oslo-laget som fikk straffespark etter at Arnaud Monkam felte Daniel Fredheim Holm. Freddy dos Santos misset på straffesparket, men fem minutter før slutt sørget Fredheim Holm for å sikre seieren med et nydelig frisparkmål fra 24 meter.

Alt i alt var VIF-seieren fortjent og de står dermed som vinnere av La Manga Cup 2007, med én kamp igjen å spille. Brann har spilt ferdig alle sine fire kamper og står med seks poeng etter å ha beseiret Lillestrøm og Rosenborg.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere