RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann tapte på Åråsen

Sist oppdatert:
ÅRÅSEN (ibergen.no): Stor Brann-dominans i 2. omgang hjalp ikke. Ragnvald Somas selvmål i 1. omgang ble eneste mål, og Lillestrøm vant dermed 1-0 på Åråsen.

Brann tapte den viktige kampen mot Lillestrøm 1-0, og må dermed se langt etter fjerdeplassen på tabellen og Royal League-spill. Dermed er i virkeligheten Branns sesong over for i år. En kjapp tur til Russland mot et av Europas beste lag, så er det jul.

2. omgang
Frustrasjonen bredte seg i Brann etterhvert som omgangen skred fram. Laget var klart best i andre omgang, men den utløsende scoringen kom aldri.

Men Brann er tilbake som et av Tippeligaens beste lag. Det sto respekt av andreomgangen på Åråsen. Lillestrøm forsvarte seg godt, men produserte ikke noe på sin egen hjemmebane på en hel omgang.

Hos Brann var Scharner igjen formidabel. Også kantspillet kom seg i andre omgang, men skikkelig sting foran mål ble det ikke. Brann må på spissjakt.

De største sjansene hadde Dylan Macallister og Tom Sanne. .

1. omgang:
Lillestrøm tok over kampen Brann begynte så bra. Spesielt kantspillet til Brann er fraværende. Martin Andresen sliter mot Arild Sundgot.

Paul Scharner er litt mer rufsete i sin mye midtstopperrolle. Østerrikeren er formidabel når han kommer bakfra og setter i gang angrep, men tar unødig store sjanser.

Målet var unødvendig. Et frispark fra kanten etter at havltimen var spilt, så ut til å gå direkte i mål, men Ragnvald Soma var borti ballen før den havnet i nettet. Om Håkon Opdal muligens burde ha grepet inn, gjorde han det godt igjen med en kjemperedning på et Sundgot-skudd i det 40. minutt og holdt med det Brann inne i kampen.

Lillestrøm var heldige som slapp med gult da Martin Andresen ble felt da han kom alene gjennom i omgangens sluttminutter.

Løpet er ikke kjørt selv om Brann ligger under. Tom Sanne har ikke samme suksessen som sist på midten, og det er nok duket for Helge Haugen i pausen.

Brann eide de første ti minutene av kampen og haddet en stor mulighet ved Charlie Miller.

Miller inn
Bataljonen er mannsterk. Rundt 2-300 stykker bak målet. Ellers er det stusslig. Det kan umulig være mer enn 5000 mennesker her.

Brann stiller med samme lag som mot Fredrikstad denne fine høstkvelden på Åråsen, med unntak av Martin Knudsen som er skadet. Inn for ham kommer Charlie Miller, som hadde karantene da Fredrikstad ble moset for to uker siden.

Branns lag: Opdal, Sigurdssøn, Soma, Scharner, Hanstveit, Huseklepp, Sanne, Andresen, Miller, Macallister og Winters.

Kveldens øvrige resultater har gjort det enda mer forlokkende å ta skalpen på Lillestrøm.

Med Lyn-tap for Odd er Brann virkelig med i kampen om den viktige fjerdeplassen som gir Royal League spill.

Blir det tap er man i praksis hektet av.

Live: Følg kampen direkte her
Web-TV: Se kampen direkte her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere