RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann tent på overtid

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Brann scoret to ganger på overtid. Det senket Bryne.

BRYNE-BRANN 2-4

Den regjerende seriemesteren ble nemlig holdt til uavgjort i 90 minutter av Bryne. Men i løpet av noen korte hektiske avslutningsminutter sablet Brann ned motstanderen.

Først var det Jan Gunnar Solli som var frempå to minutter på overtid da han satte inn 3-2 scoringen. Han trakk seg innover fra høyrekanten og brant til i krysset. Kun ett minutt senere var det Trond Fredrik Ludvigsen som la på til 4-2. Han vendte hurtig om på cirka 16-meter og fikk plassert ballen i mål via en Bryne-spiller.

Branns hadde mange forfall til kampen og troppen var kun på 15 mann mot Bryne. På grunn av ulike årsaker manglet de Håkon Opdal, Thorstein Helstad, Kristjan Sigurdsson, Hassan El Fakiri, Robbie Winters, Gylfi Einarsson, Tijan Jaiteh, Armann Björnsson og Nicolai Misje Brann sparte spillerne fordi de ikke ville ta noen sjanser. De regner det som sikkert at de skadde spillerne er tilbake i trening for fullt under treningssamlingen i Malaga neste uke.

- Det er bare noe smårusk, sier assistenttrener Espen Steffensen til brann.no.

Dermed ble det noen uvante kombinasjoner på Brann-laget. Erlend Hanstveit gikk inn i midtforsvaret. Petter Vaagan Moen ble prøvd sentralt på midtbanen samtidig som Azar Karadas gikk i tospann med Njogu Demba-Nyrén på topp.

Brann trengte scoringer etter en målfattig oppkjøring. På de tre trenigskampene mot Helsingborg, FCK og OB har Brann scoret to mål.

Men torsdag løsnet det, spesielt på overtid. Azar Karadas og Michael Thwaite scoret de to andre Brann-målene.

For Bryne scoret Cato Hansen to ganger (1-0 og 2-2)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere