Gå til sidens hovedinnhold

Brann tester nok en spiss

Nå er det malteseren Daniel Bogdanovic sin tur til å overbevise Mons Ivar Mjelde om at han er målfarlig nok for Brann.

(iBergen.no): I tur og orden har spissene David Winters, Sebino Plaku og Kjartan Finnbogason måttet reise fra Bergen uten Brann-kontrakt, etter å ha vist seg frem for Mjelde.

Nå er det en ny spiller som står for tur. Malteseren Bogdanovic ble toppscorer med 31 mål på 28 kamper (én som innbytter) i den maltesiske toppdivisjonen, opplyser avisen Times of Malta. Han ble også kåret til årets spiller og kontrakten gikk ut etter sesongen som gikk.

”Bogdanovics sterke innsats i ligaen gjorde at han i mars i år ble kalt inn igjen på landslaget for første gang på over tre år. Bogdanovic fikk også sjansen til å vise seg frem mot Norge på Ullevaal tidligere denne måneden da han spilte halve annen omgang på topp for Malta”, skriver Brann på sine hjemmesider.

Malteseren spilte denne sesongen for Marsaxlokk som vant serien. Bogdanovic er opprinnelig fra Montenegro, men representerer nå Malta. Han har én U21-landskamp for Malta og 18 kamper for A-landslaget. På disse oppgjørene er det blitt ett mål, skriver brann.no.

Bogdanovic er også ønsket i Aserbajdsjan, Kypros, England og Irland.

Spillerens agent Julian Holland mener det bør være muligheter for Bogdanovic å få kontrakt.

- Han ble toppscorer og årets spiller på Malta. Han er målfarlig og ettertraktet. Vi tror han holder nivået i Norge, sier Holland til iBergen.no.

PS! Islendingen Finnbogason fikk ikke kontrakt med Brann etter å ha vært på prøvespill forrige uke. Han er imidlertid ønsket tilbake på et nytt prøveopphold når Brann har treningsleir i Florø 11. – 15. juli.

LES OGSÅ:
Brann prøver Celtic-spiss
Kan bli Branns nye spiss
Winters-bror drømmer om Brann

Les flere saker på iBergen.no.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler