Gå til sidens hovedinnhold

Brann truet med anmeldelse

Per-Ove Ludvigsen ble truet med anmeldelse i går, da det gikk opp for en klubbpresident i Slovenia at en av hans spillere var på prøvespilling i Bergen uten at han visste det.

Trolig var det agenten til Janez Zavrl som hadde ordnet prøvespill, bak klubbdirektørens rygg. Balltalentet kom torsdag til Bergen, sammen med landsmann Tomislav Misura, for å vise kunstene sine i Brann. Men han får antagelig aldri vist noe annet enn sitt blide åsyn, for da Per-Ove Ludvigsen oppdaget hva som var skjedd, satte han en rask stopper for prøvespillet.

Da Ludvigsen kom tilbake til kontoret, etter å ha hentet de to slovenerne på Flesland, lå en overraskende faks fra klubbpresidenten i Domzale og ventet på ham. Der ble han truet med anmeldelse til UEFA for å hatt Zavrl på ulovlig prøvespill. Da Ludvigsen ringte ham, var han like rasende som i faksen.

- Jeg snakket med en fullstendig rasende klubbdirektør i Slovenia. Han ante ikke at spilleren hans var her. Han hadde mottatt en faks fra oss, men ikke besvart den, sier Ludvigsen til Bergensavisen.

I stedet for prøvespill, ble det hektisk møteaktivitet for Zavrl og hans agent, som ble konfrontert med lureriet. Nå får ikke sloveneren røre en fotball i Bergen, så lenge klubben hans ikke godkjenner det. Brann har likevel ikke gitt opp å få spilleren inn i sin stab.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken