*Nettavisen* Sport.

Brann uten Opdal

Brann må klare seg uten førstekeeper Håkon Opdal i møtet med Viking mandag kveld.

Branns keepertalent tråkket over under fredagens trening, og ble testet i morgentimene mandag. Testen viste at kampen kommer for tidlig for førstekeeperen, som for øvrig fylte 23 år på fredag. Han overlater keeperjobben til Johan Thorbjørnsen, mens Steffen Haraldsen sitter på benken som reservekeeper.

- Vi hadde en test i formiddag, og da viste han ikke den framgangen fra i går til dag som jeg hadde håpet på. Kampen kommer nok en dag eller to for tidlig, sier Branns fysioterapeut Frode Skjelvan til TV 2 Nettavisen.

Martin Andresen fortsetter med kapteinsbindet, til tross for ømme lysker, ettersom Cato Guntveit ennå ikke tåler 90 minutter og starter kampen på innbytterbenken.

- Martin tåler ikke den belastningen som er ønskelig. Én kamp i uka går greit, vi regner ikke med at det er noe problem. Men han er nok ikke aktuell til cupkampen, poengterer Skjelvan. Brann møter torsdag Løv-Ham i tredje runde av cupen.

I Viking er som tidligere kjent Peter Kovacs og Bjarte Lunde Aarsheim uaktuelle på grunn av skade, mens Jørgen Tengesdal soner karantene.

Brann vil passere Vålerenga og innta andreplassen i eliteserien med seier over Viking i kveld. Stavangerlaget vil på sin side klatre fra åttende- til tredjeplass med seier.

TV 2 Nettavisen følger kampen direkte her fra klokken 19.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.