RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann vant 1-0

Foto: REUTERS/Thierry Roge (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Brann slo et B-preget Malaga 1-0 etter scoring av Petter Vaagan Moen.

(iBergen.no) Scoringen til Brann kom etter seks minutter og Petter Vaagan Moem ble dermed matchvinner for Brann mot Malaga. De spiller til daglig på nest øverste nivå i Spania, men stilte med et B-preget lag til denne kampen.

Før kampen:
Trener Mons Ivar Mjelde har signalisert at kantspiller Erik Huseklepp er tredjevalg til en kantrolle. Høyresiden er okkupert av Jan Gunnar Solli, mens venstrekanten enn så lenge tilhører Petter Vaagan Moen.

Huseklepp ble forespeilet mer spilletid denne sesongen enn tidligere da han valgte å forlenge med Brann sent i høst. Spilleren gjorde det godt i flere kamper han kom inn som innbytter og bemerket seg med bra spill i UEFA-cupens gruppespill.

Da kontrakten hans var i ferd med å gå ut med Brann ble det nærmest et folkekrav fra befolkningen i Bergen om at unggutten, som er bergenser, skulle få et godt nok tilbud av klubben for å fortsette.

Slik ble det og kantspilleren tjener rundt tre millioner kroner per år. Til sammenligning har toppscorer og landslagsspiss Thorstein Helstad en årslønn på rundt to millioner kroner.

Brann stiller slik (4-4-2): Håkon Opdal – Bjørn Dahl, Kristjan Sigurdsson, Olafur Bjarnason, Erlend Hanstveit – Erik Huseklepp, Gylfi Einarsson, Eirik Bakke, Petter Vaagan Moen – Thorstein Helstad, Njogu Demba-Nyrén.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere