RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann vant 1-0

Sist oppdatert:
Bjarnason matchvinner for Brann som er klar for andre kvalikrunde i UEFA-cupen.

SLUTT:

Brann vant 1-0 mot Glentoran og tar seg videre til andre kvalifiseringsrunde av UEFA-cupen. Seieren satt langt inne, etter at det lenge så ut til å gå mot 0-0. Brann stanget mot Glentoran-veggen og det var typisk at det var en dødball som måtte til for å finne nettmaskene. Blant de mest toneangivende spillerne var Erik Huseklepp, som ble lagt ned av Gloentorans Kyle Neille. Straffen var udiskutabel og Bjarnason var sikker fra krittmerket.

Etter hvilen var det Brann som kom best i gang. Tempoet var høyt og serielederen kom til et par nesten-muligheter. Angrepsspillet var mer variert enn før hvilen. Brann gjorde seg mer uforutsigbare ved å variere hyppigere mellom hvilke kant de angrep fra. Det ble likevel ingen mål de første 20 minuttene etter pause, og etter hvert snek gjestene fra Nord-Irland seg mer med i spillet og kom til brukbare muligheter.

Mistet gnist
Midtveis i andre omgang virket det som om Brann-spillerne mistet en del av gnisten. Glentoran fikk stadig større kontroll på angrepsspillerne til hjemmelaget og klarte i tillegg å skape noen målsjanser selv.

Det ble ellers gjensyn med Trond Fredrik Ludvigsen og Nicolay Misje. Sistnevnte fikk et par minutter helt på tampen av kampen.

iBergen.no kommer tilbake med mer stoff etter intervjuer.

Første omgang:

De første minuttene var det rolig spill fra begge lag, men kort etter festet Brann et grep om oppgjøret, noe de gjorde omgangen ut. Brann har kombinert fint langs kantene og kommet til flere farligheter. Det kan se ut som om noen av reservene til Brann bruker muligheten de har fått til å vise seg frem. Blant dem har Erik Huseklepp vært toneangivende for rødtrøyene. De siste 15 minuttene sank Brann tempoet i spillet og det ble slått flere upresise pasninger.

Brann hadde likevel fortjent å gå til pause med ledelse, men så langt har det ikke latt seg gjøre før forhåndsfavoritten.

Glentoran har skapt to brukbare muligheter, men alt i alt er det Brann som fører kampen, og viktigst av alt, er videre i øyeblikket.

Det er ventet at Miller vil bli tatt ut i pausen, ettersom det var planlagt før kamp at han bare skulle spille én kamp. Etter alt å dømme er det Trond Fredrik Ludvigsen som erstatter ham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere