*Nettavisen* Sport.

Brann vant 1-0

Olafur Ørn Bjarnason Brann ga seieren mot Lillestrøm på La Manga da han satte et Vaagan Moen frispark i noten.

12.02.07 08:16

Thorstein Helstad ble lagt ned på siden utenfor 16-meteren. Petter Vaagan Moen la frisparket hardt inn i feltet og Olafur Ørn Bjarnason nettet fra kloss hold. Dette skjedde like før halvtimen var spilt i treningskampen mellom Lillestrøm og Brann på La Manga.

Det ble en jevn kamp uten de altfor store sjansene, utenom scoringen og en 100 prosents sjanse på overtid som Erik Huseklepp skulle hatt i ræven for ikke å ha scoret på. Det luktet også straffe for Brann i minuttene etter scoringen da skuddfoten til Bengt Sæternes forsvant i det han skulle sette en smart vipp fra Petter Vaagan Moen.

Hos Brann var Martin Andresen som vanlig solid, Med seg hadde han Monkam sentralt på midten og det dabbet merkbart da denne duoen ble splittet da Monkam gikk ut etter en time. Thorstein Helstads sorti ble også merket. Inn kom Winters som så ut til å ha vært på husmorferie, mens de andre har trent. Mye å ta inn for den motvillige Brann-spilleren som vi ikke kommer til å få se så mye av i år om han ikke tar et krafttak på treningene.

Gashi var syk og Eirik Bakke skadet. Det ga rom for Monkam og Guntveit på midten. Haugen kom inn for Monkam og det tok et kvarter før samspillet begynte å sitte. I denne perioden hadde Lillestrøm sin eneste periode der de faktisk truet en utlignet.

Både Huseklepp og Ludvigsen kom inn uten at det akkurat løftet det laget som startet.

Armann Bjørnsson ser bra ut i midten, men slurvet en del i andre omgang.

Konklusjon; Det ser ikke dårlig ut. Så langt. Og Brann er ubeseiret i 2007.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.