Brann vant 1-0

Foto: SCANPIX

Etter en meget disiplinær forestilling vant Brann 1-0 over Stabæk.

10.04.07 22:55

(iBergen.no) Erik Huseklepp spilte Thorstein Helstad forbilledlig igjennom etter rundt et kvarter og den gjenfødte spissen gjorde det han gjør best, han løp igjennom og scoret alene med keeper.

Kampen jevnet seg ut da Brann ga initiativet til Stabæk, men var giftige på de få kontringene de fikk. Stabæk skulle hatt straffe da Daniel Nannskog skjøt oppi hånden til Bjørn Dahl i andre omgang, men både Ramiro Corrales og Bengt Sæternes som begge kom innpå, kunne økt på gode kontringer.

Ikke fornøyd
- Jeg er ikke spesielt fornøyd med spillet vårt, men jeg er fornøyd med at vi får kampen dit vi ville, sa Mons Ivar Mjelde.

- Tidvis spiller vi med all for liten intesivitet og bevegelse når vi får ballen. Det må vi jobbe med, men samtidig er jeg veldig fornøyd med den bakre firer som har en formidabel oppgave med Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarson. Men det er alltid bra for selvtilliten å vinne en vanskelig bortekamp i seriepremieren.

- Vi var ikke speielt gode, men vi tok tre poeng som ingen kan ta fra oss, smilte Martin Andresen som virkelig var den sjefen enkelte etterlyste utpå der. Han skjelte og kjeftet på medspillere om innsatsen dalte og han tok manns tak selv.

Solli god
Jan Gunnar Solli gjorde også en skikkelig jobb sammen med Ardian Gashi. Samtlige gjorde en jobb de var kommet for å gjøre og Thorstein Helstad fulgte opp det Roald Bruun-Hanssen uttalte sist fredag;

Helstad er ved siden av Ole Gunnar Solskjær den beste norske avslutteren inne i boksen.

De to touchene han presterte på Huseklepps nydelige pasning var i verdensklasse.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag