*Nettavisen* Sport.

Brann vil ha Hassan

Tirsdag meldte Start sin interesse, og nå ivrer også Brann etter Hassan El Fakiri.

30.06.05 16:34

Den tidligere Lyn-, Brann- og Rosenborg-spilleren er uten kontrakt med Monaco, og gjorde kjempesuksess i Bergen for fire år siden.


- Brann har et godt forhold til Hassan, og var i møte med ham for vel ett år siden. Vi har forstått det slik at han ønsker å fortsette i utlandet, men er veldig interessert dersom han vil fortsette karrieren i eliteserien, sier Brann-direktør Bjørn Dahl til TV 2 Nettavisen.

Etter det TV 2 Nettavisen erfarer ønsker Hassan El Fakiri å bekle en offensiv midtbanerolle i sin neste klubb. Monaco benyttet 28-åringen som back når han ikke ble plassert på innbytterbenken, og landslagssjef Åge Hareide har også prøvd ham i den posisjonen. Oslo-gutten skal ha mottatt henvendelser fra Frankrike, Spania og Tyskland, samt fra flere norske klubber, opplyser en kilde.

Lyn vurderer
Moderklubb FC Lyn Oslo kan også være interessert, men har ikke foretatt seg noe ennå.

- Vi har ikke vært i kontakt med ham per i dag, men det er ikke usannsynlig at vi kommer med en henvendelse i nær framtid. Det er blant de tingene vi diskuterer akkurat nå. Hassan er Lyn-gutt, en flott fyr og en meget god spiller, så han er selvfølgelig interessant for oss hvis han vurderer å komme hjem til Norge, sier Lyn-direktør Morgan Andersen.

Hassan El Fakiri er for tiden på ferie, og TV 2 Nettavisen har ikke lyktes i å komme i kontakt med ham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.