Gå til sidens hovedinnhold

Brann vil ha Premier League-spiss

Brann har følere ute for å sikre seg Sunderland-spiss. I tillegg kan Morten Moldskred være på vei til klubben.

Sportssjef Roald Bruun-Hanssen sier til Bergens Tidende at Brann er interessert i å kjøpe Sunderlands svenske spiss Rade Prica, i tillegg til at Tromsøs Morten Moldskred er ønsket i klubben.

Brann solgte Torstein Helstad til Le Mans for kort tid siden. Samtidig snudde Odion Jude Ighalo i siste øyeblikk, og valgte Udinese framfor nesen på Brann. Derfor er seriemestrene i spisstrøbbel for tiden.

Rade Prica har en fortid fra Aalborg, men har ikke funnet seg til rette i Sunderland. Han kan nå være tilgjengelig - i det minste for et utlån.

- Prica er selvsagt en spiller vi er interessert i. Men det er nok Rosenborg og Aalborg, også, sier Bruun-Hanssen til BT.

Sunderland betalte i sin tid 20 millioner kroner til Aalborg for svensken, og han tjener fett i Permier League. Derfor blir han ingen billig mann for Brann.

Heller ikke Morten Moldskred kommer eventuelt gratis til Brann stadion. Tromsø-trener Steinar Nilsen har nylig verdsatt spissen til 15 millioner kroner.

- Vi har rettet en henvendelse til Tromsø der vi har gitt et signal på hva vi føler vi kan betale for spilleren, sier Bruun-Hanssen til avisa Nordlys.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken