RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brannfansen hjelper barn

I hele år skal Branns supportere samle inn penger til barneklinikken på Haukeland sykehus.

Supporterklubben Brann Bataljonen Bergen har også tidligere samlet inn penger til barneklinikken, men det har vært ved sporadiske tilfeller. Nå skal hele sesongen settes i innsamlingens tegn.

- Vi ønsker å vise utad at vi er seriøse. Å hjelpe syke barn på barneklinikken til å få det bedre, er absolutt den beste plassen å vise det på, sier lederen i Bataljonen, Henk Ekerhovd til iBergen.no.

Starter med auksjon
Kick off for innsamlingsaksjonen skal foregå på avsparksfesten på Fotballpuben førstkommende lørdag

- Her vil vi auksjonere bort en signert spillertrøye. Vi skal også auksjonere vekk bortetrøyen til Cato Guntveit, sier Ekerhovd som selvsagt håper at flest mulig supportere og firma samler seg for å by på trøyene.

- Hva annet har dere planlagt for sesongen?
- Vi har ikke så veldig mye konkret på blokken ennå, men vi er kreative og kommer til å markere oss ovenfor publikum i hele år. Vi skal også i møte med Brann for å høre om de har lyst til å hjelpe oss, sier Ekerhovd.

På den siste hjemmekampen for sesongen håper Brann Bataljonen å kunne dele ut en sjekk i stor størrelse - helst med et sekssifret beløp påskrevet. Og Bataljonen har alt satt inn det første innskuddet på kontoen, så da er resten opp til publikum og næringsliv i Bergen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere