RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brannfansen kan få Liverpool-fest

Sist oppdatert:
Brann jobber med pakkertur som innebærer billetter til Liverpool-Inter, to dager før Everton tar imot bergenslaget.

(iBergen.no) Brannfansen er for lengst i gang med planleggingen av vinterens største happening. Returen i Uefa-cupens 16.delsfinale mot Everton på Goodison Park 21.februar.

Samme uke kan de få med seg flere godbiter.

Mesterliga på Anfield
For Liverpool-fans fra Bergen har for lengst fått med seg at det kan bli en fantastisk uke i Beatles-byen om alt klaffer. På tirsdag er det nemlig gigantmøte i Champions League mellom Liverpool og Inter. Her jobber nå Brann med å få fatt i billetter for å kunne tilby fansen en pakketur, skriver BA i dag.

- Da trekningen i Geneve var over, snakket jeg med mine og vi har trykket på de knapper vi kan trykke på. Det hadde vært utrolig gøy hadde vi fått det til. Hvorfor kan ikke vi arrangere fotballturer når alle andre kan, sier Branns arrangementssjef Jan Tore Guntveit til iBergen.no.

Kan ikke love noe
Men selv om Brann har satt i gang sitt eget apparat, så kan ikke Guntveit love at de får fatt i billetter.

- Alt er utsolgt så vi får se over nyttår. Vi kan på ingen måte love noe, men det er heller ikke bare drømmer, sier Guntveit.

Erfaringsmessig så er det nemlig svært vanskelig å skaffe billetter til en slik kamp. Fans som iBergen.no har snakket med har de siste dagene brukt alle sine kontakter for å få fatt i billetter til kampen på Anfield Road.

Om ikke Brann lykkes med sitt opplegg er det svært vanskelig å få billetter, i alle fall en billett som er sikker og som ikke koster en halv månedslønn.

- Alt jeg klarte å skaffe røk i løpet av to minutter den første dagen, sier Tage Herstad til iBergen.no. Han bor selv i Liverpool og driver reisebyrået TiaTravels som spesialiserer seg på pakketurer til Anfield Road.

- Jeg vet at det er tusenvis av bergensere som skal over for å si Liverpool og mange har vært i kontakt med meg. Og det kommer til å bli tusenvis som står uten billett til denne kampen. Det er i utgangspunktet helt utsolgt, forteller Herstad.

Legger ut 50 pakker
Herstad oppfordrer interesserte til å sende et brev til Livepool for å forhøre seg om billetter.

- Det verste svaret du kan få er et nei. Ellers får du deg alltids en billett om du betaler nok på gata. Men det er en stor risiko. Billetten kan være falsk eller kan være solgt flere ganger og er ikke å anbefale.

Medlemmer i Liverpool supporterklubb har faktisk en liten åpning for å skaffe seg billett på selveste julaften.

- Vi legger ut 50 pakker i morgen tidlig på liverpool.no. Disse kan kombineres med kampen Everton-Brann også. Men disse kommer til å ryke fort ut, sier Bård Thoresen i Sabra sportsreiser til iBergen.no.

Han anbefaler ingen til å prøve seg på svartebørsen.

- Det har vært mye problemer i mange år og mot ManU forrige helg var det svært mange som brant seg.

Om ikke det var nok med Mesterliga på Anfield og Brann på Goodison Park, spiller Liverpool hjemme mot Middlesbrough lørdag 23. februar. Om du virkelig har lyst til å ta den helt ut.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere