RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brannflopp tatt med heroin

Foto: MASSOUD HOSSAINI
Sist oppdatert:
Han omtales som en tidligere «Brann-helt» i enkelte medier. Men her er sannheten om den herointatte mannens karriere i klubben.

(iBergen.no) Den tidligere Brann-spilleren skal ifølge tiltalen ha oppbevart 0,7 gram heroin eller åtte brukerdoser da han ble pågrepet en tidlig ettermiddag i mars i fjor. Den gangen røykte han heroin og var i besittelse av mindre mengder hasj.

Ingen obligatoriske kamper
Bergensavisen beskriver mannen som «den tidligere populære toppspilleren» i sin artikkel, mens NRK Hordaland klinker til og omtaler den tiltalte som en «Brann-helt».

Ifølge kilder i Sportsklubben Brann som iBergen.no har vært i kontakt med står mannen ikke oppført med en eneste obligatorisk kamp for rødtrøyene, verken i serien eller cupen. Han skal muligens ha spilt en jubileumskamp for Brann mot et engelsk storlag den ene sesongen han var i troppen. Han er heller ikke nevnt i noen sammenheng på klubbens nettsider.

Pågrepet igjen
Den tidligere spilleren, som nå er i slutten av 40-årene, ble pågrepet for andre gang i oktober 2007. I begynnelsen av januar i år ble han igjen pågrepet på nytt, idet han oppbevarte ni gram hasj.

I august må han møte i Bergen tingrett og svare for lovbruddene. Trolig slipper han fengselsstraff dersom han blir funnet skyldig i tiltalen. Mest sannsynlig kan han regne med samfunnsstraff eller betinget fengsel dersom han blir dømt.

Drev næringsvirksomhet
- Saken er av bagatellmessig karakter, opplyser aktor, politifullmektig Preben Wallestad, til BA.

Ifølge avisen drev den tidligere Brann-spilleren egen næringsvirksomhet i en årrekke etter at han ga seg med toppfotballen. Narkotikalovbruddene skal ha tårnet seg opp i perioden da firmaet hans ble oppløst.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere