RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brannlegen innrømmer svikt

Sist oppdatert:
Trond Fredrik Ludvigsen kunne kanskje vært skadefri om det medisinske støtteapparatet i Brann hadde fulgt bedre med.

Ludvigsen ble kjøpt inn som en stjerne og en forsterkning i Brann. Men nå er han i ferd med å bli glemt. Noe av skylden må Branns medisinske støtteapparat ta.

- Vi var nok for slapp til å kontrollere spilleren og tillot han å gjøre for mye for tidlig, sier Brann-lege Ola Jøsendal til iBergen.no.

Mister sesongstarten
For da 23-åringen sluttet seg til resten av laget på La Manga for en måned siden, var han spille - og treningssugen som få. Det har også blitt hans bane siden den gang.

- Han fikk irritasjoner i operasjonssåret og har hatt treningsforbud i det siste, samtidig som han har gått til jevnlige behandlinger hos osteopat Jan Torbjørn Beck. Nå er han startet igjen med forsiktig trening med mindre belastende aktiviteter, sier Jøsendal.

- Men når får vi se han på banen igjen?
- Vi tar en dag av gangen nå. Vi kan verken si ukenummer eller måned. Seriestarten er i alle fall ikke aktuell. Må nok forskyve det litt lengre ut på våren, sier Brann-legen.

På rett vei, igjen
Flere ganger i vinter har vi hørt at Ludvigsen er på rett vei. Også nå blir dette trukket frem.

- Ja, han er på rett vei. Klinisk finner vi ikke noe, men så lenge spilleren har smerter og ubehag i kneet, slipper vi han ikke til, sier Jøsendal.

Når Ludvigsen en eller annen gang blir skadefri, skal han også trene seg opp til tippeligaform. Ikke gjort over natten det heller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere