RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Branns beste skadet

GODE GAMLE DAGER: Her er publikumsyndlingene Charlie Miller og Martin Andresen i rødt. Nå er skotten på vei hjem for å bli trener
GODE GAMLE DAGER: Her er publikumsyndlingene Charlie Miller og Martin Andresen i rødt. Nå er skotten på vei hjem for å bli trener Foto: Lise Åserud/SCANPIX
Sist oppdatert:
Charlie Miller er bestemann på TV 2 Nettavisens spillerbørs. Nå er skotten ute på ubestemt tid.

Årsaken er er strekken 30-åringen pådro seg i begynnelsen av andreomgangen mot Odd søndag kveld.

- Charlie fikk en strekk på baksiden av venstre lår, og skal til nærmere undersøkelse onsdag, sier Brann-lege Ola Jøsendal til TV 2 Nettavisen.

Charlie Miller står med fire mål og en assiste så langt denne sesongen, og vurderes av TV 2 Nettavisen som ligaens beste spiller per i dag. Den tidligere Glasgow Rangers-mannen står med 6,44 poeng i snitt.

Nå er den umiddelbare fremtiden uklar.

- Vi kan først si mer om alvorlighetsgraden onsdag. Når han kan være tilbake i trening og kamp er uvisst, forteller Brann-legen.

Foreløpig har Miller treningsforbud frem til han skal undersøkes onsdag ettermiddag.

- Jeg følte at det smalt i låret. Jeg håper det ikke er alvorlig, men akkurat nå er jeg pessimist. Det kjennes ikke bra ut, sa skotten til BA i går kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere