RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Branns nye assistent-trener

Branns nye assistenttrener er 16 år og kommer fra Nesbyen. Torsdag debuterte han på benken mot Åtvidaberg.

Journalistene klødde seg hardt i hodet da de fikk lagoppstillingene til torsdagens kamp mellom Brann og Åtvidaberg. Samtlige navn var kjente, men assistenttrener Truls Tangberg. Hvem var det?

- Det var meg det. Jeg satt på benken helt innerst der, gliser 16 åringen fra Nesbyen når iBergen.no treffer han på Brann-trening fredag.

Lidenskapelig fan
Truls har vært lidenskapelig Brann-frelst siden han var liten. Selv om han har vokst opp på Nesbyen, er det bare Brann som gjelder for gutten som riktignok bodde et par år i Bergen etter fødselen.

- Ekte lidenskap har et navn vet du, gliser han og skuer ut mot sine helter på gressteppet.

- Men hvordan har det seg at du er blitt assistenttrener?
- I flere år har jeg sendt mail og ringt for å få meg en uke sammen med laget som utstyrsansvarlig eller noe. Nå fikk jeg endelig svar og har vært her i en uke nå. Det er bare helt fantastisk. Men jeg turte faktisk ikke hilse på Mjelde før kampen i går og da har jeg vært her siden lørdag. Mjelde var litt skummel, mener 16-åringen.

Opplevelse for livet
Truls har fått være med på alt Brann har foretatt seg denne uken og har nesten blitt en del av troppen.

- Jeg har spist lunsj med dem, vært på trenig, i garderoben og pratet med spillere. De er forresten utrolig greie. Bengt Sæternes og Håkon Opdal er helt kanon og har pratet mye med meg, sier Truls entusiastisk.

Men høydepunktet kom på torsdag da Truls Tandbergs navn kunne leses på dommerkortet Brann leverte fra seg før kampen.

- Frykter du for jobben din nå Steffensen?
- Njaa, vet nå ikke helt. Du så jo hvordan det gikk på torsdag, sier assistenttrener Espen Steffensen og smiler til Truls.

- Helt utrolig. Det har ikke gått opp for meg ennå at jeg satt på benken sammen md spillerne og trenerne. Det er bare så synd at jeg skal hjem igjen nå. Men regner med at jeg hiver meg på toget for å se Vålerenga kampen i Oslo på søndag. Skal i alle fall hjem å skryte til vennene mine om denne uken, gliser Truls Tandberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere