RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Branns skotter kan forsvinne

Sist oppdatert:
Charlie Miller og Robbie Winters har vært viktige i det som kan bli Branns gullsesong, men begge er usikre på sin egen fremtid.

Brann er på vei mot gull før onsdagens nøkkelkamp i Tippeligaen mot Lillestrøm. Bergen-lagets skotske duo, Charlie Miller og Robbie Winters, er sugen på edelt metall - men de er usikre på sin egen fremtid.

Slik ser du LSK - Brann i kveld.

- Jeg trives veldig godt i Bergen og Brann. Vi leder serien, og det er veldig gøy for tiden. Men vi har også en del andre hensyn å ta. Som familie, sier Winters til VG.

Miller utelukker ikke å bli i Brann i lang tid, men ingenting er avgjort.

- Mye kan skje i fotballen. Jeg har det veldig bra i Brann, men jeg vet ikke hvordan det ser ut for neste sesong. Kanskje reiser jeg i morgen, kanskje blir jeg i fem år til, spøker Miller.

De to skottene ser Rosenborg som den største trusselen mot bergensk seriegull, men Lillestrøm bør beseires onsdag.

- Vi går for å vinne, selvsagt. Akkurat nå er nok Rosenborg den største trusselen. Men vi må ikke glemme Lillestrøm. De er nok veldig sugne på å revansjere tapet i Trondheim søndag, sier Winters.

Mons Ivar Mjelde er klokkeklar på situasjonen til sine britiske spillere.

- Vi selger ikke to av våre beste spillere. De er under kontrakt med oss, og det må de forholde seg til, sier Brann-treneren til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere