RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Branns skotter på billigsalg

Sist oppdatert:
Prisen er satt på Robbie Winters og Charlie Miller.

(iBergen.no): I går var Branns to skotter i møte med daglig leder Bjørn Dahl. De mye omtalte spillerne ønsket å få en nærmere presisering på hva Brann tenker i forhold til en overgangsum. Duoen ønsker å forlate Brann og vil aller helst å gå gratis. Brann vil naturlig nok ha penger på bordet.

- Jeg og Charlie hadde møte med Bjørn der vi snakket om hva klubben tenker om en overgangssum. Vi ønsker å forlate klubben og at summen blir så lav som mulig, sier Winters til iBergen.no.

- Kom dere til enighet om en omtrentlig sum?

- Det kommer til å ligge på rundt 500.000 kroner for hver av oss, sier Winters. iBergen.no kjenner til at skottene spurte om å gå gratis, men dette ble ikke godtatt av Brann.

Kom gratis
Begge skottene kom gratis til Brann. Winters kom sommeren 2002 og Miller var på plass på Stadion sommeren to år senere. I løpet av årene de har vært her har Brann utviklet dem til bedre fotballspillere, og begge to bidro mye til at Brann fikk sølv i årets serie.

Mjelde har tidligere sagt til iBergen.no at det er uaktuelt å la skottene gå gratis, og at Brann ønsker en kompensasjon for å ha utviklet dem.

iBergen.no henvendte seg gjentatte ganger til Dahl i går for å få en kommentar på hvordan det hadde gått på møtet. I dag igjen henvendte vi oss til den daglige lederen, som svarte følgende på sms angående møtet med skottene:

«Møtet med skottene gikk fint og de er med i troppen i de siste rl kampene. Så skal jeg ha en prat med dem i første uken i januar».

- Pund eller kroner?
iBergen.no fikk også etter hvert en spøkefull sms fra Dahl på spørsmål om han kunne kommentere beløpet på 500.000 kroner som Winters oppga.

«Si til Robbie at det var pund! Ellers ingen kommentar på beløper».

På nåværende tidspunkt er det ikke noen klubber som har henvendt seg eller meldt sin interesse for spillerne. For Winters er det bare aktuelt å gå til en klubb i Skottland eller England, mens Miller skal være mer åpen på hvor han havner. Miller har gjort det klart til iBergen.no at han ikke ønsker å spille i Norge.

Begge spillerne har avtale med Brann ut 2007. Winters står oppført med en skattbar inntekt på i overkant av 788.000 etter fradrag i 2005. Miller står oppført med i overkant av 660.000 i lønn. Dersom Brann sier opp avtalen de har med spillerne skal skottene være villig til å si fra seg lønnen.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere