RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brannspillere sure på ny trening

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Et nytt treningsopplegg, der Brannspillerne må trene to ganger for dagen i stedet for en, skaper dårlig stemning i rekkene.

Mange av spillerne mener det nye opplegget ødelegger for familielivet. En trening klokken ni om morgenen og en klokken fem eller seks om ettermiddagen, har ikke blitt mottatt med jubel i spillergruppen i Brann. Men det nye opplegget, med å gå på jobb to ganger for dagen, starter om kort tid og vil fortsette etter nyttår.

Brannkaptein Cato Guntveit bekrefter at det var en del diskusjoner blant spillerne da opplegget ble lagt fram, men sier hele spillergruppen nå er enige om den nye timeplanen. Tidligere jobbet spillerene bare fra klokken 10.00 til 12.00.

- Vi kommer i hvert fall til å gjøre oss fortjent til lønnen, sier Guntveit til Bergensavisen, og legger til at forrige sesong var skuffende for Brann. Lysten til å rette opp igjen er motivert av en pliktfølelse overfor interessen som vises til laget.

Branntrener Mons Ivar Mjelde har tro på det nye treningsopplegget og mener laget må bruke av sin tid hvis de skal bli ett av de best trente lagene i Norge neste sesong. Per Ove Ludvigsen har forståelse for at enkelte spillere synes de nye treningstidene er lite familievennlige, men lover å ta individuelle hensyn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere