RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brasilianer kobles til United

Foto: Getty Images / All over Press
Sist oppdatert:
- Jeg har drømt om å spille for en stor klubb siden jeg var ung.

Cruzeiros kantspiller Everton Ribeiro sier til brasiliansk TV at han er lysten på å spille for en større klubb etter at han er blitt koblet til Manchester United den siste tiden.

Brasiliansk media hevder at United har speidere som følger med 24-åringen, mens Liverpool og flere klubber fra Øst-Europa også har vist interesse.

Ribeiro kom til Cruzeiro i starten av inneværende år og var en sterk bidragsyter da laget vant den hjemlige ligaen denne sesongen.

Med en kamp igjen å spille av årets brasilianske sesong vil imidlertid Ribeiro holde fokus der inntil videre.

- Jeg har ikke snakket med agenten min ennå. Jeg har bedt ham om kun å snakke med Cruzeiro og la meg fokusere på dem, siden jeg vil avslutte serien på en god måte, sier Ribeiro ifølge Sky Sports.

- Jeg vil fortsette å gjøre jobben min her i Cruzeiro, men planen er å komme seg til en større klubb. Det er en drøm jeg har hatt siden jeg var ung. Jeg har alltid likt Manchester United, sier han videre.

Ifølge brasilianske medier er Cruzeiro villig til å selge sin juvel for 8 millioner euro i januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere