RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brasilianer til Tottenham

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Etter mye frem og tilbake er endelig Gilberto (31) klar for londonklubben.

Brasilianeren hadde bare noen få måneder igjen av kontrakten med den tyske klubben Hertha Berlin og forhandlingene med Tottenham har pågått lenge.

Problemer med den medisinske testen gjorde at Tottenham senket sitt tilbud til Gilberto, som ifølge Kicker først takket nei og deretter ombestemte seg og sa ja til kontraktsforslaget. Dette tilbakeviser Tottenham, som på sin nettside opplyser at forsinkelsene skyldes at spilleren måtte tilbake til Tyskland for å få sitt innreisevisum.

Manager Juande Ramos sliter med skader på venstrebacken, blant annet på Gareth Bale, og derfor er trolig Gilberto først og fremst en kortsiktig løsning for Tottenham.

31-åringen kan spille både på back og midtbane på venstresiden. Han har spilt i Tyskland de siste tre-fire sesongene og fått med seg 101 kamper i Bundesliga etter overgangen fra Sao Caetano i hjemlandet.

Gilberto har 27 landskamper for Brasil og var med i troppen da søramerikanerne vant Copa America i 2004 og 2007. Han var også med i VM-sluttspillet i Tyskland i 2006.

Tottenham har for øvrig leid ut både Paul Stalteri og Anthony Gardner for resten av sesongen. Stalteri ble sendt til Fulham og Gardner til Everton.

Les flere aktuelle sportssaker her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere