Gå til sidens hovedinnhold

Brasiliansk oppvisning

Moldes forsvar lakk som ei sil mot Stabæk. Dermed var det duket for en oppvisning i brasiliansk fotball i julivarme Molde.

MOLDE - STABÆK 1-3

AKER STADION (TV2 Nettavisen): - Det har vært litt stolpe ut for oss så langt i sesongen, så vi er desto mer takknemlige for tre poeng i dag mot Molde. De er ikke noe dårlig lag, vi hadde en enkel treningskamp mot dem i vinter, men laget var ingen skuffelse i dag. Det var vi som var litt bedre enn dem, konstaterer en glad Stabæk-trener Jan Jönsson overfor TV2 Nettavisen.

Svakt Molde-forsvar
Stabæks spisser klarte ikke å utnytte sine sjanser mot Molde, men brasilianske Alanzinho visste hvor målet sto - selv om Moldes forsvar ikke akkurat gjorde jobben vanskelig for ham ved dribleraidet som førte til Stabæks tredje mål.

- Alan gjorde det bra i dag, men hvem som scorer er mindre viktig, så lenge vi vinner, mener Jönsson.

- Jeg misset uvanlig mye i dag, og Molde var et bedre lag enn oss, men alt i alt et rettferdig resultat, sier Daniel Nannskog etter kampen.

Savnet Friend
Stabæk scoret to mål på dødball på Aker Stadion, og Moldes lagkaptein, Daniel Berg Hestad, mener det er forklarende for at det ble 1-3 og ikke 2-2.

- Etter at Stabæk scoret sitt andre mål på dødball måtte vi komme oss lenger opp på banen og prøve å utlikne, og det klarte de å utnytte. Første omgang var klart godkjent for vår del, vi holdt ballen langs bakken og spilte til tider ganske bra, men andre omgang er langt under pari for vår del, vi sender høye baller frem mot angrep, uten å ha spillere til å ta i mot dem, slår Hestad fast. Han mener savnet av Rob Friend var tydelig i denne kampen.

- Vi hang med til 1-2, men så tok Stabæk over, konstaterer Moldes trener Arild Stavrum.

Rudi som midtstopper
Det var sikkert mange på Aker Stadion som stusset over at Molde valgte å starte med både Matej Mavric og Øyvind Gjerde på benken, og i stedet spille med Petter Rudi som midtstopper, noe han var tydelig uvant med. Han bommet grovt på ballen ved en anledning, og bare en god Jan Kjell Larsen i Moldes mål hindret at det ble mål til Stabæk av det.

- Jeg synes ikke Petter gjorde noen dårlig kamp, vi spilte med det mannskapet som vi mente var best, påstår Stavrum på sin side.

Må ha flere spillere
Jan Jönsson var fornøyd med Stabæks lille brasilianer på venstrekanten, men trakk også frem nyinnkjøpte Somen Tchoyi, som ut over i andre omgang fikk rimelig fritt spillerom på den andre siden av banen.

- Tchoyi gjør også en god kamp i dag, han har bare trent sammen med oss i en uke, men begynner allerede å finne seg til rette i klubben, sier Jönsson, som bekrefter at Stabæk fremdeles er på spillerjakt.

- Men vi har ingen aktuelle navn pr. i dag, slår han fast.

HTML EMBED
Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris