*Nettavisen* Sport.

Brasse klar for City

Foto: Getty / All Over Press (2012 AFP)

Klubben bekrefter overgangen.

Den brasilianske midtbanemannen Fernandinho er klar for Premier League-klubben Manchester City.

Det bekrefter klubben på sine nettsider torsdag ettermiddag.

28-åringen har bestått den medisinske sjekken i den lyseblå klubben og har kommet til enighet med City om de personlige betingelsene.

Fernandinho er tildelt trøye nummer 25 i sin nye klubb. Brasilianeren kommer fra ukrainske Sjakhtar Donetsk og skal ha kostet rundt 30 millioner pund.

Midtbanespilleren har skrevet under på en fireårsavtale.

- Dette er en forandring, og en ny utfordring som jeg har ventet lenge på. Det å spille i Premier League har alltid vært drømmen min, sier Fernandinho.

- Ambisjonene mine er å vinne alle titler, for laget her er sterkt, og det er også klubben og supporterne. Dette er stort for meg, fortsetter nysigneringen.

Midtbanespilleren vil trolig utgjøre en steintøff midtbaneduo sammen med Yaya Toure.

- Jeg vet det vil bli noen tøffe utfordringer, men jeg er klar. Alle spillere på dette nivået må tåle press. Jeg kjenner til City som klubb godt og har lært masse i det siste, sier han.

Den defensive midtbanemannen startet karrieren i Atletico Paranaense før turen gikk til Sjakhtar i 2005. Det store gjennombruddet kom i 2007.

Han har vært med å vinne en rekke trofeer for den ukrainske storklubben, blant annet UEFA-cupen i 2009, og spilt jevnlig i Champions League.

I tillegg til å være et rivjern på midten, har Fernandinho også vist seg som en tidvis målfarlig spiller. Han står med fem landskamper for Brasil.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag