RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Daniel Sannum-Lauten (AFP)

Bråstopp i 180 km/t

Men utrolig nok slapp Adam Malysz uskadd fra bilulykken.

Den polske Kollen-yndlingen Adam Malysz la opp som skihopper etter forrige sesong. Men som skihoppere flest har han en stor lidenskap for fart, som han ønsker å dyrke videre.

Da han ga seg i våres, uttrykte han et ønske om å stille til start i klassen for biler i Dakar Rally. Utover sommeren har drømmen blitt videreutviklet, og polakken har bestemt seg for å delta i det verdensberømte og krevende rallyet allerede i 2012.

Forberedelsene til den nye oppgaven er intensivert i sommer og høst. Men forleden var det nære på at de fikk en brutal stopp.

Ifølge nettstedet fisskijumping.com var uhellet ute under trening på lukket grunn i nærheten av byen Sagan i vestre Polen. Malysz skal ha holdt en hastighet på 180 km/t da bilen fikk en skrens og landet på taket.

En polsk TV-kanal opplyste at den populære idrettsmannen klarte å komme seg ut av bilen ved egen hjelp og var helt uskadet. Allerede noen minutter etter uhellet var han i stand til å svare på spørsmål fra journalister som kom ilende til. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere