Bratseth: - Åge skiftet mening

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

RBK-direktør Rune Bratseth tror Åge Hareides tid i klubben er over. - Mye tyder jo på at dette er den siste kampen han trener Rosenborg, sier Bratseth.

27.11.03 20:41

Bratseth utdypte det trolige bruddet med Åge Hareide på direkten på TV 2 under torsdagens kamp mot Røde Stjerne Beograd.

- Det Åge sier til oss er at han har skiftet mening. Vi har massevis av supportere hjemme som har reagert på måten han har uttalt seg på i media. Vinglinga gjør at han blir uspiselig som Rosenborg-trener. RBK-folk aksepterer ikke at en trener ikke har hjertet og hodet sitt fullt og helt i Rosenborg. Og vi vet ikke hva vi skal forholde oss til, sier Rune Bratseth til TV 2.

- Vi gjør ingenting
Det er usikkert hva som skjer videre nå. Det mest sannsynlige ser ut til å være at Hareide sier opp jobben sin selv.

- Hva gjør dere nå?

- Vi gjør ingenting i forhold til Hareide nå. Vi snakker helt fornuftig og ordentlig med hverandre. Men mye tyder jo på at dette er den siste kampen han trener Rosenborg. Utfra den samtalen vi hadde i går, så gjør jeg det. Det som har skjedd de siste ukene har ikke vært enkelt for noen - heller ikke Åge, sier Bratseth.

- Han har falt ned på en annen konklusjon enn han hadde tidligere. Tiden får vise hvordan vi behandler saken videre, legger han til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.