*Nettavisen* Sport.

Bratseth forstår ikke Johnsen

Foto: Anders Rikter (TV 2 Nettavisen)

Sportslig leder i Rosenborg, Rune Bratseth, forstår ikke Frode Johnsens utspill om at Rosenborg ikke trenger nye spillere.

27.10.03 11:30

- Rosenborg har allerede en sterk stall med mye kvalitet. Mange av dem som sliter benken, er like gode som de beste spillerne i andre norske klubber, sa Johnsen til Adresseavisen mandag.

Spillere forsvinner også
- Det han glemmer er at vi kvitter oss med noen spillere også. Vi skal til enhver tid ha en stall på rundt 23 spillere. Når vi har kvittet oss med spillere, så sitter vi igjen med en tropp på 19. Og vi ønsker å komplettere troppen, sier Rune Bratseth til TV 2 Nettavisen.

Bratseth har heller ingen forståelse for kritikken om at de støvsuger fotball-Norge for talenter.

- Beskyldningen er helt feil. Hvis du ser på førsteelleveren vår, så er sju av spillerne trøndere. Vi støvsuger ikke akkurat Norge for spillere da. Skulle gjerne likt å se hvilke klubber som kan vise til det, legger han til.

Noe av kritikken kom blant annet da de kjøpte Jan Gunnar Solli fra Odd Grenland.

- Han har spilt masse i år, parerer RBKs sportslige leder.

Kan lete lokalt

Bratseth vil ikke ut med hvilke spillere de er ute etter, men sier at det blir ikke aktuelt med noe storkjøp.

- Jeg sier ikke hvem det er. Men vi skal blant annet ha en tredjekeeper og tviler på at vi kommer til å gå til Tippeligaen for det. Vi kommer kanskje til å lete lokalt, sier Bratseth.

- Vi har ikke tenkt å bruke de store summene, sier han.

Braaten for dyr

Rosenborg har lenge vært interessert i Skeids stortalent Daniel Braaten. Det ser midlertidig ut som om det ikke blir noe av, da han ble for dyr for trønderne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.