RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bratseth møtte Ødegaard

Sist oppdatert:
Rosenborg-direktør Rune Bratseth var mandag i Sogndal for å ha samtaler med Alexander Ødegaard. - De gikk gjennom et eventuelt kontraktstilbud, sier Sogndals daglige leder Yngve Hallén til TV 2 Nettavisen.

- Jeg kan bekrefte at Rune Bratseth mandag var i Sogndal for å snakke med Alexander Ødegaard. De gikk gjennom et eventuelt kontraktstilbud, sier Sogndals daglige leder Yngv Hallén til TV 2 Nettavisen.

Til Sogn Avis sin nettutgave sier Rune Bratseth følgende om samtalene:

- Vi gikk gjennom det Rosenborg har å tilby - sportslig og økonomisk. Den siste delen diskuterte vi ikke sist, det fikk han først i dag, sier Bratseth, og legger til at Rosenborg nå «avventer situasjonen».

- Nå er det er bare å avvente, sier RBK-direktøren

Ikke bestemt seg
Yngve Hallén i Sogndal understreker at Alexander Ødegaard foreløpig ikke har bestemt seg for om han skal bli Rosenborg-spiller eller Brann-spiller neste sesong.

Han påpeker at Sogndal fremdeles ikke har mottatt et konkret bud på den ettertraktede spilleren - verken fra Rosenborg eller Brann.

- Slik jeg har forstått det på Alexander, er det fremdeles 50/50 prosents sjanse for at han velger Rosenborg eller Brann, sier Hallén.

Snakket med Bratseth
Yngve Hallén sier imidlertid at Sogndal-ledelsen også fikk tid til samtaler med Rosenborgs direktør Rune Bratseth. Tema: En eventuell overgangssum for Alexander Ødegaard.

- Det er naturlig at vi snakker med Bratseth når han først er i Sogndal. Vi pratet løst og fast om det som skjer på Fosshaugene og på Lerkendal om dagen, sier Hallén.

Før han bekrefter:

- En prislapp på Alexander Ødegaard var også et tema. Uten av jeg ønsker å si noe mer om det. Vi kan ikke starte en forhandlingsprosess før Alexander Ødegaard har bestemt seg for hvor han vil spille. Men vi fikk luftet våre tanker begge veier, sier Sogndal-lederen.

Tidligere har det blitt spekulert i en prislapp på rundt 10 millioner kroner for Alexander Ødegaards tjenester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere