RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bratseth og Fjørtoft til NFF

Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Skal hjelpe fotballforbundet.

Oslo (NTB): To av de mest profilerte landslagsspillerne gjennom tidene hentes inn i varmen hos Norges Fotballforbund, skriver Dagbladet. Rune Bratseth (50) og Jan Åge Fjørtoft (45) har mye å bidra med.

Fjørtoft (71 landskamper) skal lede internasjonalt kontor i NFF. Bratseth (60 landskamper) får sekretærstilling i forbundets nye etiske komité.

- Dette er fortsatt ferskt, så veien blir litt til mens vi går. Men hovedmålet vårt blir å åpne dører, utnytte våre kontakter, og hente impulser utenfra. Så får Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball avgjøre hva de vil nyttegjøre seg av, sier Fjørtoft til Dagbladet.

Duoen fortsetter som eksperter i Viasat.

- Motivasjonen min er å bidra til å gjøre norsk fotball bedre. Det er derfor vi gjør dette. Jeg påstår ikke at jeg sitter med noen fasit, og det er noe av poenget: Det er ikke farlig å være uenig, sier Bratseth.

Generalsekretær Kjetil Siem bekrefter engasjementene. Bratseth skal dessuten assistere toppfotballsjef Nils Johan Semb i prosjektet «Jeg spiller for Norge». Fjørtoft har tidligere vært direktør i Lillestrøm, Bratseth i Rosenborg. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere